Heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies
06 april 2023 
in Toetjes
1 min. leestijd

Heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies

Verwen jezelf en je gasten met heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies

Iedereen houdt wel van een heerlijke traktatie, en nu kun je genieten van de smaak van gezouten karamel fudge brownies zonder enig schuldgevoel. Dit recept bevat alleen gezonde en pure ingrediënten zoals rauwe cacao en kokosbloesemsuiker, zodat je je zoetekauwen kunt bevredigen zonder je gezondheid op te offeren. Laten we dit geweldige recept eens nader bekijken!

Ingrediënten voor gezouten karamel fudge brownies

Deze gezouten karamel fudge brownies zijn gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten. Naast rauwe cacao en kokosbloesemsuiker heb je wat veganistische boter of kokosolie nodig, amandelmeel, zeezoutvlokken, veganistische pure chocolade chips of chunks, en een paar andere basisvoorraden.

De volledige ingrediëntenlijst

  • 2/3 kop rauwe cacaopoeder
  • 1/2 kop kokosbloesemsuiker
  • 1/4 kop veganistische boter of kokosolie (gesmolten)
  • 2 eetlepels amandelmeel
  • Snufje zeezoutvlokken
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1/2 kop veganistische pure chocolade chips of stukjes (optioneel)

Het maken van de Salted Caramel Fudge Brownies

Zodra je al je ingrediënten bij elkaar hebt is het tijd om te gaan bakken!

  1. Om het beslag voor deze heerlijke gezouten karamel fudge brownies te maken, combineer je gewoon de gesmolten veganistische boter of kokosolie met het rauwe cacaopoeder, kokosbloesemsuiker, amandelmeel en zeezoutvlokken in een kom tot alles goed gecombineerd is.
  2. Roer dan het vanille-extract en de pure chocoladechips (indien gebruikt) erdoor. Verdeel het beslag in een 8x8 inch ovenschaal bekleed met perkamentpapier, en bak deze ongeveer 25 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
  3. Laat de brownies volledig afkoelen alvorens ze in vierkantjes of rechthoekjes te snijden. Eet smakelijk!

Verwennerij die past binnen je Dieetplan

Als je op zoek bent naar een verwennerij die je dieetplan niet doorbreekt, probeer dan dit recept voor gezouten karamel fudge brownies! Niet alleen zijn ze heerlijk, maar ze bevatten gezonde en pure ingrediënten zoals rauwe cacao en kokosbloesemsuiker. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je genieten van deze heerlijke traktatie zonder schuldgevoel! Dus verwarm je oven voor en ga bakken; deze heerlijke traktaties zullen zeker in de smaak vallen.

Over de schrijver
Vitaal exclusief is een online platform dat zich richt op het bevorderen van een holistische levensstijl. Het publiceert artikelen over verschillende onderwerpen, zoals voeding, beweging, spiritualiteit, gezondheid en welzijn. De artikelen zijn bedoeld om de lezer te inspireren en te informeren over hoe je op jouw eigen manier holistisch kunt leven. Vitaal exclusief gelooft dat iedereen zijn of haar eigen pad kan vinden naar een harmonieus en gelukkig leven.
Reactie plaatsen