Heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies
Toetjes
Auteur
Toetjes
04/06/2023
1 min
0

Heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies

04/06/2023
1 min
0

Verwen jezelf en je gasten met heerlijke Salted Caramel Fudge Brownies

Iedereen houdt wel van een heerlijke traktatie, en nu kun je genieten van de smaak van gezouten karamel fudge brownies zonder enig schuldgevoel. Dit recept bevat alleen gezonde en pure ingrediënten zoals rauwe cacao en kokosbloesemsuiker, zodat je je zoetekauwen kunt bevredigen zonder je gezondheid op te offeren. Laten we dit geweldige recept eens nader bekijken!

Ingrediënten voor gezouten karamel fudge brownies

Deze gezouten karamel fudge brownies zijn gemaakt met slechts een paar eenvoudige ingrediënten. Naast rauwe cacao en kokosbloesemsuiker heb je wat veganistische boter of kokosolie nodig, amandelmeel, zeezoutvlokken, veganistische pure chocolade chips of chunks, en een paar andere basisvoorraden.

De volledige ingrediëntenlijst

  • 2/3 kop rauwe cacaopoeder
  • 1/2 kop kokosbloesemsuiker
  • 1/4 kop veganistische boter of kokosolie (gesmolten)
  • 2 eetlepels amandelmeel
  • Snufje zeezoutvlokken
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1/2 kop veganistische pure chocolade chips of stukjes (optioneel)

Het maken van de Salted Caramel Fudge Brownies

Zodra je al je ingrediënten bij elkaar hebt is het tijd om te gaan bakken!

  1. Om het beslag voor deze heerlijke gezouten karamel fudge brownies te maken, combineer je gewoon de gesmolten veganistische boter of kokosolie met het rauwe cacaopoeder, kokosbloesemsuiker, amandelmeel en zeezoutvlokken in een kom tot alles goed gecombineerd is.
  2. Roer dan het vanille-extract en de pure chocoladechips (indien gebruikt) erdoor. Verdeel het beslag in een 8x8 inch ovenschaal bekleed met perkamentpapier, en bak deze ongeveer 25 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
  3. Laat de brownies volledig afkoelen alvorens ze in vierkantjes of rechthoekjes te snijden. Eet smakelijk!

Verwennerij die past binnen je Dieetplan

Als je op zoek bent naar een verwennerij die je dieetplan niet doorbreekt, probeer dan dit recept voor gezouten karamel fudge brownies! Niet alleen zijn ze heerlijk, maar ze bevatten gezonde en pure ingrediënten zoals rauwe cacao en kokosbloesemsuiker. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je genieten van deze heerlijke traktatie zonder schuldgevoel! Dus verwarm je oven voor en ga bakken; deze heerlijke traktaties zullen zeker in de smaak vallen.

Reacties
Categorieën